onsdag 17. desember 2008

Besøk av Petter Skauen

Petter Skauen klarer ikke holde seg lenge unna Guatemala, som han aktivt har jobbet med i mer eller mindre 30 år! Nylig var han en uke på besøk, der han med sin hjertevarme og lune karakter besøkte og forfrisket mange gode kontakter, før han reiste videre til Haiti.
For meg var det utrolig godt å få reflektere og prate om livet i "hakkebakkeskogen", som vi noen ganger kaller dette landet:) Det er mye å forstå seg på, og Petter deler med glede sine erfaringer i tillegg til at han lytter utrolig godt. Disse gode pratene var en stor julegave for meg! I Patzun fikk vi også besøk, til stor glede for alle barna der som med stolthet fortalte og presenterte hva de har lært! I 2009 fortsetter vi arbeidet, med videre støtte fra Hannells stiftelse! Vi er veldig takknemlig!!!
Foto: Ungdommene og barna i Patzun presenterer sine nye kunnskaper for Petter.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei , jeg har et barnehjem i San Andres Semetabaj, bare 30 minutter fra Patzun og håper at Petter også en dag kommer en tur til vårt barnehjem for å bli kjent med oss. Vi trenger sårt litt penger til driften også, så om det er mulig å få litt hjelp ville jeg blitt veldig glad. Takk. Hilsen Unn-Lisbet Jensen-Muj.wwww.casahogarfeliz.no