tirsdag 4. november 2008

Rico y muy typico!

Foto: Maiiiiis -hovedingrediens nr. 1 for "maisfolket". Kolben stekes eller kokes, og deretter tilsettes gjerne lime og salt eller maiones, ketchup og chili. Foruten dette kan kornene moses og dermed lages tortilla, maisbrød, maisdrikk, most mais, pakket inn i blader, gjerne med en kyllingbit og chili i midten, eller maiskjeks.. ja, det er ikke grenser for fantasien med mais:)

Foto: Bønnefangst fra åkeren!

Foto: Røde, svart og hvite bønner inntas på tre forskjellige måter:
Parado (hel), Voltiado (most) og Colado (suppe).

Foto: Voltiado, tortilla og den sukkersøte kaffen! Rico y muy typico:)

1 kommentar:

Anonym sa...

Så flott Ingvild, at du har tatt tid til å legge inn nytt på bloggen. Vi følger med vet du og synes du er både tøff og heldig.
Klem